Adverteren

Waarom adverteren via de Med-Info Groep?

Wenst u heel specifiek te branden op de medische doelgroep in Nederland en Vlaanderen? De Med-Info Groep realiseert een optimaal bereik binnen deze medische doelgroep. De Med-Info Groep is in 2007 opgericht door een medisch specialist met "digitale" interesse. Vanuit de medische wereld ontwikkelen wij digitale projecten, voor de medische branche (vóór medici, dóór medici"). Wij weten wat er speelt in de medische branche! Dit bleek een succesvolle formule en heeft uiteindelijk geresulteerd in een van de best bezochte medische websites van Nederland en België (zie statistieken).


Visie

De Med-Info Groep heeft als doelstelling om een medisch platform te realiseren met gratis en objectieve informatie voor medici, ANIOS/AIOS en geneeskundestudenten.


Hoe?

Wij trachten onze visie te realiseren middels een 2-tal websites:

 • Med-Info.nl
  Gefocust op objectieve medische informatie: ziektebeelden, operatieverslagen, anatomie, medische congressen, medische vacatures, richtlijnen, geneesmiddeleninformatie, nieuwsbulletin, patiënteninformatie en een overizcht van medische beroepsverenigingen en medische tijdschriften. Kortom, een platform waar een medicus dagelijks iets mee kan!

 • Med-Congres.nl
  Een overzicht van medische congressen in binnen- en buitenland. Middels een CMS-systeem kunnen medici, congresorganisaties en wetenschappelijke verenigingen gratis een congres publiceren. Op deze wijze trachten wij een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen van ale relevante congressen, symposia en nascholingsactiviteiten. Kortom, een overzicht waar een medicus iets mee kan!

Een gemeenschappelijke database en wederzijds links, maakt dat bovenstaande websites op een unieke manier "in elkaar vervlochten zijn". Hierdoor ontstaat een overzichtelijk, gratis toegankelijk medisch platform, waarin de medicus snel en vooral eenvoudig op de hoogte kan blijven van medische ontwikkelingen en derhalve meer tijd over heeft voor zijn beroepsuitoefening.


Statistieken

 • Bezoekers. Ons platform genereert op jaarbasis 1,2 miljoen page views en wordt door meer dan 740.000 bezoekers bezocht, waarvan 530.000 unieke bezoekers. Nieuwe bezoekers 68%; terugkerende bezoekers 32%.

 • Loyaliteit. Het bezoekerspercentage is met een terugkeerpercentage van 32% zeer loyaal te noemen.

 • Lokatie van bezoekers: 80% van onze bezoekers komt uit Nederland, 15% uit België, 1% uit Duitsland en de resterende 4% uit de rest van de wereld.

 • Smartphones & tabloïds. Wij gebruiken een webtechniek, waarbij de website zich aanpast aan de device, die gebruikt wordt ("responsive"). Probeert u www.med-info.nl maar eens te openen achtereenvolgens met een laptop, tabloïd en smartphone. Sinds de toepassing van deze technologie op ons platform, zien we een toename van het gebruik door tabloïds en smartphones.

 • Type bezoekers: AIOS/ANIOS (31%), medisch specialist (28%), geneeskunde-studentent (19%), huisartsen (8%), verpleging (8%), verpleging (5%) en rest (1%).

 • Sinds 1,5 jaar heeft er continu een tevredenheidsonderzoek op ons platform gestaan, waarbij men de site kon indelen als i) zeer nuttig, ii) nuttig, iii) weinig nuttige en iv) slecht. 329.000 mensen hebben onze site beoordeeld. Onze bezoekers zijn lovend over de site: 86% vindt de site zeer nuttig, 13% nuttige, <0,5% weinig nuttig en <0,5% slecht.


Advertentiemogelijkheden en prijzen

1. Banneradvertentie op Med-Info en/of Med-Congres

Uw banner wordt gepubliceerd op Med-Info.nl als op Med-Congres.nl. Een 3-tal type banners is beschikbaar.

Prijzen**
Banner A* Banner B* Banner C*
€ 17.000,- *** € 10.000,- *** € 6.500,- ***

 

2. In-Text verwijzingen op Med-Info
Middels in-text verwijzingen in de Operatieverslagen op Med-Info.nl kunt u uw produkt onder de aandacht brengen van medici. Klik hier voor een voorbeeld. Dit betreft maatwerk. Derhalve zijn geen standaardtarieven beschikbaar. Graag lichten wij de mogelijkheden mondeling toe.

3. Uw medisch congressen, symposia en/of nascholingen op Med-Congres

Via de aanmeldpagina van Med-Congres.nl (klik hier) kunt u uw congres aanmelden. Deze wordt gratis geplaatst op Med-Congres.nl. Wenst u uw congres opzichtiger onder de aandacht te brengen van medici, dan kunt u uw congres tevens op de Home-pagina van Med-Info.nl plaatsen (klik hier). Prijs: € 300,- per maand**.

4. Adverteren op Apps

Wij ontwikkelen en beheren diverse Appsvoor medische congressen (search "Med-Info Groep" in AppStore of GooglePlay). Deze platforms lenen zich goed voor branding van uw produkt.

* De banner wordt geplaatst op alle pagina's van www.med-info.nl en www.med-congres.nl.
** Vermelde prijzen zijn exlusief 21% BTW.
*** Betreffen prijzen op basis van 1/2 jaarcontract. Facturering geschiedt bij aanvang van het contract.